Wednesday, September 24, 2008

Introduction

Tajuk English,tapi penulisan dalam Bahasa Melayu@Malaysia(sampai hari nie aku tataw mana yg official)....Pelik,kan?..aku mmg minat nk tulis blog nie dalam English,tapi nak buat camana English aku sehebat orang lain...aku masih lagi tergagap-gagap nak speaking,walaupun umoq aku dah masuk 20an...tapi aku tak kesah,sebab aku akan tulis blog nie dengan dalam Bahasa Rojak(English + Bahasa Malaysia)...Mungkin nie usaha aku untuk improve English dan Kemahiran Berkomunikasi aku sememangnya sangat-sangat lemah....ARGHHHHHHH!!!


Aku post yang nie dulu!!

2 comments:

Syafiq Joe said...

bajjjjet r will. xkn xpower english kot. memalu lak will.i.am.munzir

choretan manushia said...

damn r u..ak noob kot english..len rr mcm ank..geng2 damansara boys!!..haha